BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, December 5, 2009

~Contest Copy Paste~

Assalamuaaikum..

Cepatnya masa berlalu,, diam x diam dah 2 minggu aku x meng'update' blog.. bkn penyakit 'M' yg melanda tp penyakit 'B' pulak.. haha apa B tu.. 'BZ' la sayang.. Erm.. hujung2 tahun ni byk sungguh kerja2 di opis yg nak dibereskan, tambah2 pulak musim cuti sekolah, dgn nak cuti lagi, jd, kalau nak cuti perlu la dibereskan kerja2 nya dulu, kalau x nanti x senang nak cuti, yelah.. ada2 je cal yg masuk, tanya itulah.. inilah...heheh!

Hayya!! lari topik pulak... K lah, aku nak mempoyokan diri lagi.. masuk "Contest Copy Paste" yg sememangnya 'gampang banget" ni.. Lalalala.... sronok..sronok..sronok.. (wat la sore Upin & Ipin tu.. apada...!),

Nielah dia entry yg aku copy & paste sejibik dr blog penganjur... ) dah namanya Contest Copy & Paste.. watpe la nak susah2 wat entry lain kan.. ha... copy je lah kepada yg nak join tuh.. (contestant boleh tahan ramai, nasib2 je la bole menang kan..)


Kami dari
Deepblue Lense ingin mengelolakan 1 contest. Contest ini tidak memerlukan sebarang gambar/slogan atau yang sewaktu dengannya...

Cara-cara join contest nie...yang perlu anda lakukan hanyalah tempek badge seperti dibawah ini di blog anda.. jika boleh biar la senang untuk dilihat.. lepas tempek tu, anda dikehendaki memberitahu saya yang anda dah tempek badge tu via email (crawler_os [at] yahoo [dot] com), comment box, oggix, ym... terserah kepada anda...

tempek badge yang bawah nie ye...
DeepBlueLense
untuk light background
DeepBlueLense
untuk dark background

sesapa yang dah tempek badge diatas pun diminta inform kat mama sebab secara automatic korang dah join contest nie...

Duration contest ini akan bermula dari 30 Nov(12.01am) ~ 6 Dec 2009 (11.59pm)

Macam mana contest nie diadakan? mereka yang join contest nie, nanti akan mama update list kat blog nie.. lepas tu mama akan pakai
random.org untuk pilih pemenangnye... senang kan? (ye la, contest simple, harus la cara pilih pemenang pun simple... hehe)..

Hadiah untuk Seorang (tapi berdoa la mana la tau kot-kot tlebih baik hati nanti.. huhu)* outdoor shooting

* 1 sesi photoshoot selama 1-2 jam
* 100-150 shots (+ 50 edited pics) in CD
* location around Shah Alam & Putrajaya SAHAJA!

ps, actually hadiah nie adalah pakej yang kami tawarkan buat masa nie, ianya berharga RM50 aje... so, kalau rasa cam lambat je nak tunggu result contest nie, boleh je hire kami dengan harga di atas... huhu...

4 TuKaNg kOmEn::

precious innocent said...

tu la, memula tu slow je sambutan.. nak dekat2 habis baru org ramai aware.. hehe

masyeh sbb join ye...

-mama emma®-

Anonymous said...

Ya, mungkin kerana itu

叉燒包Peter said...

,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社

lin said...

性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,ut聊天室