BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, September 4, 2009

SePeTAng Di Klinik KEsihaTAN SelAYAng

Every month mama kena bawa bb 4 check up..
but this time appointment kul 2.30pm..
(besa pagi..)
org xyh cakap la.. punya la ramai..
dia org combine skali dgn check ibu mengandung nie..

INFO:
Age: 5 mnths
Weight: 6kg (kira ok la.. tp x canteq sgt ni..)
Height: NIL (x ukur pun time ni)
Action: Kena amik injection arini ye sayang..

Mama mushkil ni kenapa berat bb x naik byk sgt ni..
bila mama tanya dengan mak tok (orang mengasuh)
dia kata bb menyusu mcm biasa jaa.. tp dkt rmh nampak mcm bb kurang nk menyusu.
adakah kerana susu nya x sedap/sesuai (susu formula taw)
atau bb sakit tekak ke kan.. atau patut ke mama bertukar ke susu lain pulak..???!!!

Tolong le jawab pakar kanak2 yg terbaca ni ye...


Ha.. ada lg satu insiden.. ms blk kg aritu bb kena cirit birit (cb).. kesian kt dia taw,
1 hari tu sampai 6-7 kali mama kena tukar pampers..
n kulitnya pun dh merah2.. pedih agaknya asyik cb je..
yg x tahan tu bila dia kencing je dia nangis..
mayb sbb air kencing tu kena dgn kulit yg melecet tu.. pedih ar kan..

** gamb2 yg sempat snap masa kt klinik...

Misi2 tu ada yg pakai mask.. yg x pakai pun ada gak..

Sudut menunggu: Tunggu turn nk jumpa doktor..















Kesian.. my bb sampai tertido tunggu turn yg berzaman nk sampai..














Haikal pulak tengah demam time ni..


Hooreyyy!!
Hepinya bcoz this time x kena cucuk! saye kan baru lepas baik dari demam campak.. menurut doc kalau baru lepas demam, xleh cucuk..(ms g klinik ni bb baru lepas 3 ari kena campak) kalau nk cucuk pun at least badan tu kena clear within 1 month tu.. ADE PAHAMM...!

TAPI next month kena double injection (aduii.. shiannya anak mama..)

4 TuKaNg kOmEn::

armouris said...

info tentang dadah kat sini - Faktor Penyalahgunaan dan Ketagihan Dadah

maisarah said...

bila baby start dah kurg menysu maknanya dia dah boring dan nak mknan tmbhan lain...blh start bg dia mkn bubur blend,nestum atau biskut milna..pagi,nestum atau biskut, thari & ptg sblm mlm bg bubur blend atau nestum

叉燒包Peter said...

,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社

lin said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,ut聊天室,情色遊戲,情色a片,情色網