BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, November 16, 2009

Adoiyaiii!! abislah aku macam ni....!

Uwaaaaa!! abislah aku!! satu blog list "kengkawanku" sudah terrrrr 'delete'.... uhuhuhuhu!! aku pun xtau lah mcm mana leh jd mcm tu.. setahu aku la kan.. aku xde delete apa2 pun.. isk2x! mushkil nie... anyone yg boleh tlg 'terjemahkan' apa mslah yg aku hadapi ni x??? boleh ke kalau nak retrieve balik yg dh terdelete tu ya...........??@(&^$%#@????!!!
Susah lah mcm ni.. nak kena cari balik address blog kengkawan.. pas2 nk add blog list lg....mana contest/giveaway yg aku dh joint tu kenalah aku check balik & mana yg xde tu kena la add balik dlm list... kalau tak kang hilang pulak kelayakan nk masuk contest! hihi...!
Kepada kengkawan yg masuk blog aku tp tengok 'blog list' dia xde, pls give me time ok... aku akan berusaha sedaya upada utk add/upload blog korunk balik... Jgn marah.. nanti kena jual.. ekekekeke.........!

S.I.F.U.....! P.L.E.A.S.E. H.E.L.P. M.E...!!

4 TuKaNg kOmEn::

LYaFRINA said...

salam..kalau sudi...link la dgn sy:-

http://cahayahatiku-lyafrina.blogspot.com/

n@m@n said...

Salam.tq for following..kalau nk plg sng utk create watermark pergi ke http://www.watermarktool.com/

叉燒包Peter said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社

lin said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,色情,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女