BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, November 13, 2009

~Cutest Baby In Blue Contest~

This is 'Sticky Mode'! Pls scroll down fr my new entry. Tq.

CUTEST BABY IN BLUE CONTEST adalah contest yg ke-10 mama join.. uhuhuhu!!! abis sume contest mama nak masuk.. rasanya entry for Nov 09 hanya dipenuhi dgn contest aja.. jgn marah arr!! kui3x!! Aritu dok jeling2 je contest ni, nk masuk tp gambar 'bb in blue costume' x byk.. ada la selai dua... itu pun baju tido... (baju bb ku byk yg 'pinky2.. bb gurl la katakan..) Tiba2, mama teringat baju kurung raya aritu yg warna biru.. haha! canteq!! apalagi.. ada chance ni nk menang.....!

Utk pengetahuan uols, contest ni dianjurkan sempena meraikan Anniversary cik puan elizakru.blogspot.com yg ke-5 pd 17th November 2009... Anyone yg interested nk join contest ni silalah KLIK SINI untuk mengetahui 'T&C' Cutest Baby In Blue Contest' ni.... (ceh! promote. nampak.. sume org dh join da.. rasanya tgl aku sorg je yg terkedek2 nk join..). Pasal pa aku kata aku sorg terkedek2 nk join ni taw?? pasalnya... contest ni dh lama start... from 24 Oct 209-17 Nov 2009.. tp aku baru je nk masuk.. kira ok la tu ekk, masih ada 4 hari lagi.. kan 'janet' kan kan...!

PLS SCROLL DOWN....


?


?


?


?

Here we go...........!


?

?

?

?

?
Namaku Putri Qyaireen Soffiya Binti Nafarul Azian.
Aku dilahirkan tanggal 15 Mac 2009.. Umurku 7 bulan..

"....elizakru, tlg tgglkn jejak lepas entry nya di review nanti ye....!"

~~TERIMA KASIH DAUN KELADI... ADA CONTEST JGN LUPA AJAK KAMI~~

~http://www.farzy7679.blogspot.com~

1 TuKaNg kOmEn::

E.L.I.Z.A said...

Salam m@m@ @zie:
1st of all, sorry lambat dtg terjah..eli baru je abis final exam yahuuu...

ok back to the entri..overall lulus >_<

p/s: dh link blog eli ke belum ye