BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, November 2, 2009

~MY SWEET LITTLE SHOP GIVEAWAY~

Yeay.. Yeay!! ada contest lg.. contest ni adalah sempena pembukaan 'onlinebabyshop' mereka...

mysweetlittleshop-mirahaziq.blogspot.com telah berbesar hati nak bagi giveaway pada kwn2 semua..

syarat2 nya mudah aje.....

1. As usual, korunk mestilah kena jd follower my sweet little shop n
add my sweet little shop dlm bloglist korang - DONE!
2. letak banner kt sidebar korang n link sekali ke giveaway nih - DONE!
3. wat entri psl giveaway nih - DONE!
4. jgn lupa link back ke blog nih.. DONE!
6. tgalkan link dan jangan lupa tgglkn komen kt blog ni..
.... -DONE!

Untuk lebih info jom kita terjah blog nie:

http://mysweetlittleshop-mirahaziq.blogspot.com

So, apa tggu lagi fwens...! jom kita pakat masuk contest ni.. manalah tahu ada rezeki nak dapat lucky draw kan.. Jangan lupa taw! tarikh tutupnya adalah 30 November 2009 ini.. Cepat siapkan entry korunk! nanti lambat melepassss!! hihihii....!!

Opss!! Jgn lupa jenguk brg2 yg dijual di blog ni yeaa...

SELAMAT BER'CONTEST' !!

Note: mysweetlittleshop, jgn lupa tgglkn jejak lepas checking okies...!

2 TuKaNg kOmEn::

Reen said...

thanks sudi join my giveaway..gud luck

ibunafis said...

salam kenal..
hehe..saje jengah sini nak tgk cara2 join contest ni..xbape phm memula..br je nak jinak2 wat blog n msuk contest..anyway thanx..tgk la nk join ke x..singgah la blog sy nnt n komen skali..