BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, October 30, 2009

ONLINE CONTEST ~ SENYUMAN CERIA SI COMEL

Hye uolsssssss.......
Hari ni 30.10.09.. maknanya masih sempat lagi untuk mama masuk contest anjuran SMILEYKIDZ ni.. ya! masih ada 1 hari lagi sebelum contest berakhir.. Contest ni bermula dari 15th Oct 09-31th Oct 2009, jam 11.59pm... aceli, mama memang tak pernah masuk mana2 contest sebelum ni.. kira 1st first time lah ni.. saja nak try luck.. mana lah tau, tuah ayam nampak di kaki.. tuah mama menang entry ni.. hihihi...

Lately, banyak sungguh contest yang para bloggers anjurkan.. b4 this mama cuma tgk je.. teringin jugak nak join, tp sekerat jalan.. bila dh jadi folower + add link kt blog.. ermm terus sunyi.. mcm rasa malas nk wat entry pasal contest tersebut..
Thanks to owner blog http://smileykidz.blogspot.com
sebab bagi chance kat mama join contest!
Meh mama nak habaq kat sini apa hadiah yang ditawarkan...

Pemenang Utama x 1 org:

Outdoor fotografi selama 1 jam

~unlimited shots~

~1 sticky album dengan 20kpg gambar terbaik~

***************************************************

Pemenang Sampingan x 2 org:

Voucher fotografi SMILEYKIDZ bernilai RM50

Menarik kan hadiahnya.. So apa tunggu lagi???

Sertai online contest ini sekarang. :)

Untuk maklumat lanjut mengenai contest ni, korunk sume boleh terjah ke blog

http://smileykidz.blogspot.com

Cara2 penyertaan?
  • Jadi Follower SMILEYKIDZ dan Add SMILEYKIDZ di dalam bloglist anda ~DONE~
  • Letak banner contest ini di sidebar blog anda dengan link ke entri ini ~DONE~
  • Buat entri mengenai Online Contest ~ Senyuman Ceria Si Comel ini di dalam blog anda~ `DONE`
  • Kemudian, upload gambar si comel di dalam entry tersebut dengan senyuman yang paling ceria/happy/sweet. TETAPI hanya SATU (1) gambar terbaik akan di nilai. ~DONE~
  • Jangan lupa nyatakan nama si comel dan umurnya. ~DONE~
  • Dalam entri tersebut pastikan anda mention dan link ke SMILEYKIDZ . ~DONE~
  • AMARAN: no link back will be disqualified ~NOTED~
  • Bila anda dah puas hati dengan entry tu, TINGGALKAN komen dan LINK entry tersebut di dalam ruang komen entry online contest ini. ~OK~
Wokeh! jom kita skroll gambar2 yang mama pertaruhkan untuk BB Qyaireen..!


Nama: Putri Qyaireen Soffiya Binti Nafarul Azian
Umur: 7 bln 15 hari


** Harap maaf kalau kualiti gambar kurang memuaskan, sebab mama amik guna HP mama yg tersangat lah canggih..!**

** Smileykidz, pls let me know if incomplete! Contest DONE!!!**

1 TuKaNg kOmEn::

~nannoor said...

Salam Ziarah dari SMILEYKIDZ

Terima kasih kerana menyertai ONLINE CONTEST~SENYUMAN CERIA SI COMEL.

Entry anda telah di review.

Good Luck!!
:)

~nannoor
SMILEYKIDZ photography