BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, October 26, 2009

Durian D24 punya pasal lah nie...!!! DURIAN VS PULUT!. Huhh?? Part 2..

.................. ehehehe... Sebenarnya nk cita penyebab sakit hb aku tu.. syok menaip sampai terlupa nk story.. bila skrol2 balik.. ada yg kurang rupanya.. tp ye la Tittle nya "Durian D24 punya pasal lah nie...!!! DURIAN VS PULUT!..." tp x de sikit pun cerita pasal durian.. wakakakakaa.......

Tu la aku rasa bila pk2 kan balik aku tau kenapa darah my hb naik sampai 180 tu... NAK TAU???

Hari khamis mlm Jumaat kitaorg wat birthday party Din (my BIL...) xde la besar2.. wat biasa2 je.. aku just wat pulut makan dgn santan + durian & wat mee goreng sikit.. Din pulak beli KFC blanja anak2 buahnya... Durian yg aku beli bkn durian besa taw.. durian D24 yg isi kuning dan tebal tu... perghh.. mmg sedap... berbaloi2.. heheh!!

PASTU kan.. patut la darah my hb naik.. dh kawan mkn durian x hengattt!! Amboi3x.... hemm.. aku rasa itulah penyebab darah dia naik aritu.. malam sabtu tu pulak mkn pulut lg tp mkn dgn ikan pekasam pulak.. uhuhu.. mmg berbaloi2 la darah hb aku naik... yg jd 2x wat pulut tu pasalnya mlm sblm tu aku x mkn pulut durian tu sbb aku x suka mkn pulut dgn durian.. pahammm..!! jd esoknya aku pun wat la pulut mkn dgn bwang goreng + ikan pekasam.. nyum2x.. tetiba hb pun berselera pulak mkn ikan pekasam tu.. masa mkn tu mmg x ingat.. dh kena baru la tau seksa nya sakit..

Aku baru je called my hb just now! dia masih sakit kepala lg.. masuk arini dah hari ke-3 .. mcm mana ni ye.. ada x cara2 nk bg cepat turunkan darah nie.. kepada kwn2 yg terbaca blog saya ni... tolong2 lah bg idea ya.. mana lah tau kot cara tu berkesan ke kan...

My hubby mmg ada mkn tea misai kucing + daun hempedu bumi keluaran Dr Azimuth.. tp dh 2 bulan mkn rasanya belum nampak apa2 perubahan lg.. sbb dia every month mmg ada check up dekat HKL.. and result dia masih sama je... Disamping tu my hb mmg ada mkn daun hempedu bumi yg fresh tu rendam dlm air panas.. pergh! rasanya mmg pahit.. dh nama pun hempedu ye dak.... Ok kwn2.. jgn lupa tgglkn jejak anda ya...