BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, October 27, 2009

Air Matanya Menitis Laju... Hatinya Sebak.. Wajahnya Suram... Ada Penyesalan Di wajahnya...

Last nite masa we uols tgh menonton TV, my hb tetiba je mengalirkan air mata jantan nya... Y? WHAT HAPPEND??

Mama: babah kenapa? Sakit kepala lg ke?
(aku ingatkn dia menahan sakit kepala yg x hilang lg..)

Babah: xdak apa... habuk masuk mata ja....
Mama: bahh.. ayat tu dah basi lah.... kalau dak2 boleh la babah tipu...
Babah: (babah senyum..) xtau la! tiba2 ja teringat...
Mama: Teringat pa? (mama x sabar2 nak tau, kasi la babah habiskn ayat dia dulu.. heiii...)
Babah: Teringat mggu lepas yg anak2 kena pukul dgn babah tu...! (laju lg air matanya..)
Mama: (diam... tnggu ayat selanjutnya...)
Babah: menyesal pulak rasanya.. (tunduk.. sambil tangan sambil mengusap2 kepala
anak yg dah
tertidur) ... babah pun x tau pasai pa tiba2 naik hangin! mungkin tension sbb kepala tgh sakit masa tu kot...!
Mama: benda dah lepas bah... lain kali babah cuba la kawal sikit... mama taulah babah tgh sakit masa tuh! nasib baik kakak dgn abg xde apa2.. tp, kalau ikutkn teruk gak anak2 kena aritu.. kesian diaorg bah! mama lak x blh nk wat apa.. masa tu mama tgh drive.. mama pun terkejut masa tu taw!
Babah: ?????????????????? (kesal barangkali...)